Venger: Besan sam i razočaran, svi su podbacili

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Besan sam i razočaran, svi su podbacili

Trener Arsenala Arsen Venger bio je vrlo ljut na svoje izabranike posle ispuštene pobede i remija 3:3 u 4. kolu sa Anderlehtom, kome je bod doneo naš napadač Aleksandar Mitrović golom u 90. minutu.

"Vrlo sam razočaran i besan zbog remija, svi su podbacili. Nismo bili koncentrisani, jer smo mislili da smo završili posao, bili smo umorni i nismo se borili. Nismo imali ni sreće, pošto smo prvi gol primili iz ofsajda", rekao je Venger.

Francuski stručnjak posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je imao zamerke na partiju odbrambenih igrača - Naćo Monreal je skrivio penal nad Mitrovićem za 3:2, a napadač Anderlehta je u 90. minutu umakao Mertezakeru, zatresao mrežu i odneo bod Brisel.

"Ni jednog trenutka nisam pomislio da je pobeda sigurna, jer smo odigrali očajno u odbrani od početka do kraja. Na 3:2 morate da pazite, a mi nismo bili dovoljno obazrivi, već smo vrlo loše reagovali. Moramo da pobedimo u sledećoj utakmici i probamo da budemo prvi u grupi. Jedan bod bi trebalo da bude dovoljan za osminu finala, ali ništa nije gotovo", istakao je Venger.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.