Vemić u finalu kvalifikacija za Madrid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vemić u finalu kvalifikacija za Madrid

MADRID - Srpski teniser Dušan Vemić plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za plasman na ATP turnir u Madridu, pošto je danas u prvom kolu savladao Španca Danijela Himena Travera sa 4:6, 7:5, 7:6 (7:5). Vemić će se najverovatnije u nedelju, u odlučujućem duelu za ulazak na glavni turnir, sastati sa drugim nosiocem kvalifikacija Rusom Tamarašom Gabašvilijem.

Na ATP turniru u Madridu koji se igra za nagradni fond od 3.700.000 evra, najbolji srpski teniser Novak Đoković slobodan je u prvom kolu, dok se Viktor Troicki sastaje na startu sa Rusom Nikolajem Davidenkom, a Janko Tipsarević sa Amerikancem Mardijem Fišem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.