Izvor: B92, 18.Avg.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velšani stigli u Beograd

Fudbalska reprezentacija Velsa stigla je u ponedeljak uveče u Beograd, gde je očekuje jedna od odlučujućih utakmica u okviru grupe 9 kvalifikacija za EURO 2004.

Velšani su u naš glavni grad došli bez dva standardna igrača, napadača Džona Hartsona, iz glazgovskog Seltika, i defanzivca Endija Melvila, iz Fulama. Povrede ova dva fudbalera biće veliki problem za Marka Hjuza, koji je po dolasku kratko prokomentarisao da ga očekuje težak meč sa tehnički kvalitetnom ekipom, kakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uvek ima reprezentacija SCG.

Velšani će u utorak pre podne održati trening na Marakani, kada će imati prilike da se upoznaju sa vrelim avgustom u Beogradu. Ostrvska selekcija je u odličnoj poziciji, jer bi joj pobeda u Beogradu obezbedila bar drugo mesto i baraž. Našoj selekciji, sa druge strane, jedino tri vezane pobede omogućavaju bilo kakvu nadu.

Utakmica SCG - Vels igra se na stadionu Crvene zvezde, u sredu u 20:15.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.