Veljko za pobedu, poraz Osasune

Izvor: B92, 05.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko za pobedu, poraz Osasune



Selta iz Viga primakla se na samo bod od četvrtoplasirane Osasune, posle pobede nad rivalom iz Pamplone 2:0 u 26. kolu Primere. Fernando Bajano i Nestor Kanobio doneli su veliku neizvesnost u borbi za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Osasuna je bila slabija dok su timovi bili brojčano jednaki na Balaidosu, a kada je par minuta posle drugog gola isključen "veznjak" gostiju Injaki Munjoz, bilo je očigledno da će Savo Milošević i drugovi bodove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << morati da traže na nekom drugom gostovanju.

Real Sosijedad je opet opasno ugrožen u zoni ispadanja posle poraza na Anoeti od Real Saragose 3:1. Nihat je doveo domaće u vođstvo u 10. minutu, a sve se promenilo od 55. do 68. minuta kada su golove za goste postigli Brazilac Everton (2) i Oskar.

I Real Betis je ostao u opasnoj zoni, posle poraza 1:0 od Hetafea. Strelac odluke bio je Veljko Paunović u 13. minutu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.