Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2020, 18:04

Veljko i Reding nezaustavljivi - šesta pobeda na prvih sedam mečeva! (VIDEO)

Bez poraza u sezoni - 3:0

Svaka čast Veljku Paunoviću i njegovom Redingu. Ekipa kojoj se prognoziralo da će biti u borbi za opstanak, posle sedam utakmica u sezoni drži lidersko mesto sa šest pobeda i remijem. Danas je Reding stigao do novog uspeha, gostovao mu je Roteram, a na kraju je na Madejski stadionu bilo ubedljivih 3:0 (1:0) uz dva gola Jakua Meitea.

Reding je na klasično iskustvo došao do prednosti u 41. minutu. Jako je lepo Edžarija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << proigrao Meitea, a ovaj poslao loptu kroz noge golmana Roterama za prednost domaćina. Isti igrač je u 80. minutu stavio tačku na utakmicu i trasirao put Redinga ka novom, šestom trijumfu u sezoni. Sve je, kao popu trešnjice na vrh torte, ulepšao Lukas Žoao u 93. minutu.

Spektakularan start sezone ekipe Veljka Paunovića!

Reding ove sezone igra u postavi sa četiri odbrambena igrača, dva zadnja vezna u vidu Lorana i Rinomote, a napred sa tri ofanzivna vezna i jednim špicem.

Često je ta trojka u sastavu Meite, Semedo i Edžarija ubitačna, Puškaš sipa dodatno so na ranu, tako da za sada sve deluje izvesno za tim koji sa klupe vodi Paunović.

Zanimljivo je da je Reding do gola došao u prvom poluvremenu u kom je imao samo 32% posed lopte i iz jedinog udarca u okvir protivničkog gola. Sa tim Paunović sigurno neće biti zadovoljan, ali dodatno pokazuje koliko je Reding prepun samopouzdanja.

Roteram sa druge strane jeste imao loptu u posedu, ali to nije znao na pravi način da iskoristi, uštopovan je, pa je sam posed bio jalov uz samo dva šuta i nijedan u okvir gola domaće ekipe. A posed od 68% je zaista impresivan. Nažalost po goste, trošili su ga u prazno.

Nije se ni do kraja utakmice previše menjala slika, Roteram je imao loptu, Reding je dao još jedan gol i stamenom odbranom je uspeo da sačuva mrežu svog gola i ne dopusti gostima čak ni neke veće prilike.

Zaista izvrsna partija Redinga i pokazatelj koliko samo imaju samopouzdanja. Šesta pobeda na prvih sedam utakmica, uz jedan remi.

Skoro pa savršeno! Sa 19 bodova Paun i Reding se šepure na prvom mestu Čempionšipa!

ČEMPIONŠIP - 7. KOLO

Petak

Notingem – Derbi 1:1 (0:1)

/Tejlor 64 – Veghorn 30/

Subota

Votford – Bornmut 1:1 (1:0)

/Perica 12 –Mepam 90+6/

Bristol Siti - Svonsi 1:1 (0:0)

/Vels 83pen - Lov 51/

Kardif - Midlzbro 1:1 (0:1)

 /Odžo 70 - Savij 36/

Koventri - Blekburn 0:4 (0:1)

 /Armstrong 15pen, 49, Eliot 62, Galager 88/

Hadersfild - Preston 1:2 (1:0)

 /Kembel 8 - Braun 51, 53/

Milvol - Barnsli 1:1 (1:1)

 /Kuper 45+2 - Muvat 44/

Norič - Vikomb 2:1 (1:1)

 /Puko 3, Vrančić 90+1 - Kašket 12/

KPR - Birmingem 0:0

Reding - Roteram 3:0 (1:0)

 /Meite 41, 79, Žoao 90+2/

Šefild Venzdej - Luton 0:1 (0:0)

/Rudok 74/

Stouk - Brentford 3:2 (2:0)

 /Flečer 9, Meklin 35, Kembel 59 - Fors 70, 90+1/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.