Veljko Simić odbio Džajića i novi ugovor!

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jan.2013, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Simić odbio Džajića i novi ugovor!

Veljko Simić neće produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom, što znači da će na leto biti slobodan u izboru nove sredine.
Talentovani vezista, koji je ponikao u školi na Marakani, zbog problema oko produžavanja saradnje nije otputovao na pripreme sa prvim timom u Tursku, iako je trener Aleksandar Janković, nameravao da ga povede.
Tim povodom predsednik crveno–belih, Dragan Džajić, obavio je razgovor prvo sa igračem, a u četvrtak i sa njegovim ocem, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kojeg je utvrđeno da od dogovora nema ništa.
- Simićeve kvalitete ne poznajem, dobio sam informacije da je veoma talentovan i na osnovu toga bio sam spreman da produžimo novi ugovor. Razgovarao sam prvo sa njim, a u četvrtak i sa njegovim ocem, koji mi je nažalost saopštio da neće potpisati novi ugovor. On ima obavezu još šest meseci, posle toga biće slobodan – saopštio je Džajić.
Bilo je najava da će Simić zbog nekih postupaka snositi disciplinske posledice, prvi čovek Crvene zvezde ne insistira na bilo kakvoj kazni.
- To što je uradio verovatno zna zašto je uradio… Neću nikog da teram da igra u Zvezdi ko ne želi, jer ima dosta momaka kojima bi bilo čast i zadovoljstvo. Što se mene tiče, ako trener Janković hoće može da ga vodi na drugi deo priprema, bez obzira što mu ugovor ističe za šest meseci. Želim da sve sagledamo i dobijemo čistu situaciju, a nikog nećemo da primoravamo da ostane u klubu – naveo je predsednik crveno–belih, Dragan Džajić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

ZVEZDA: Simić odbio Džajića

Izvor: Mondo, 18.Jan.2013

Talentovani vezista saopštio predsedniku kluba da neće potpisati novi ugovor. "Neću nikog da teram da igra u Zvezdi", poručio Džajić..."Smatram da su izmanipulisani od strane drugih", rekao je nedavno trener Crvene zvezde Aleksandar Janković za MONDO upitan da prokomentariše status talentovanih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.