Veljko Paunović trener Čikaga

Izvor: B92, 24.Nov.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Paunović trener Čikaga

Srpski trener Veljko Paunović novi je šef stručnog štaba kluba Čikago Fajr, saopšteno je na zvaničnom sajtu.

Još uvek nije poznato na koliko godina je Paunović potpisao, ali su u klubu izuzetno zadovoljni što su na klupu doveli čoveka koji je letos vodio omladinsku reprezentaciju Srbije do zlata na Svetskom prvenstvu.

„U vreme oštre konkurencije drugih fudbalskih klubova, veoma smo srećni što smo doveli Veljka paunovića za glavnog trenera, čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji nam je bio prvi izbor. Sproveli smo detaljnu pretragu i, naravno, Paunović je konstantno bio na vrhu po svim željenim osobinama. On je šampion, učitelj ove igre i čovek sa sjajnim principima i integritetom“, rekao je generalni menadžer Čikago Fajra Nelson Rodrigez.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VELJKO PAUNOVIĆ KONAČNO PRONAŠAO KLUB: Najzad sam dobio pravu ponudu!

Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2015

Srpski trener Veljko Paunović novi je šef stručnog štaba kluba Čikago Fajr, saopšteno je na zvaničnom sajtu američkog kluba.. . Na zvaničnom sajtu kluba navodi se da je Veljko Paunović osvojio SP u Novom Zelandu sa omladinskom reprezentacijom Srbije i da raduju se saradnjom sa našim trenerom.. – Uprkos...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.