Izvor: FudbalSrbija.net, 10.Sep.2014, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Dovedan na klupi Sloge

10.09.2014.
Nakon rastanka sa dosadašnjim trenerom Gošićem,Sloga je za novog-starog trenera postavila Veljka Dovedana,trenera koji je  prošle sezone predvodio ovaj tim sa klupe,ali je takođe,zbog nekoliko loših rezultata u finišu sezone bio smenjen sa mesta šefa stručnog štaba.
„Došao sam pre svega što verujem u ovaj sastav.To su mladi fudbaleri,ali i skoro pridošli iskusni igrači koji će nadam se pokazati svoju vrednost.Treba se vratiti na pravi kolosek,a to se može >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << učiniti i podizanjem psihološkog momenta.Kada se sve bude „skockalo“ sa fudbalerima koji su došli u finišu prelaznog roka,uz nekolicinu mladih talenata može se očekivati boljitak.“-izjavio je Veljko Dovedan po dolasku u Slogu.
 

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.