Veliko pojačanje splitskog Hajduka!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2017, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko pojačanje splitskog Hajduka!

Nekadašnji reprezentativac Portugala prešao u Hajduk iz Splita.

Portugalski napadač Hugo Almeida potpisao za Hajduk! • https://t.co/QpG1S2Zhft#Hajdukpic.twitter.com/cwdjmw2zjS

— HNK Hajduk Split (@hajduk) August 31, 2017

Najavljeno, ostvareno!

Iskusni portugalski napadač Ugo Almeida (33) potpisao je jednogodišnji ugovor sa Hajdukom iz Splita, zvanično je saopštio ovaj hrvatski klub.

Nekadašnji reprezentativac Portugala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je u karijeri nastupao za Porto, Verder i Bešiktaš, stiže iz grčkog AEK-a koji mu je bio deseti klub u karijeri, a za koji je odigrao 16 mečeva prošle sezone i doprineo sa četiri pogotka.

On ističe da shvata da je došao u veliki klub.

"Čuo sam sve o Hajduku, njegovoj bogatoj istoriji, ambicijama, a jako sam dobro upoznat s atmosferom na stadionu i jedva čekam da odigram prvi susret. Naravno, cilj mi je pomoći timu da ostvarimo što veći uspeh, a lična očekivanja su mi da dam što više golova do kraja sezone što je ujedno i jedna od mojih glavnih uloga", kazao je on za zvanični sajt Hajduka.

Pratite UŽIVO transfere na MONDU.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.