Veliki transfer na pomolu  GM Denvera menja franšizu FOTO

Izvor: B92, 08.Apr.2020, 21:21

Veliki transfer na pomolu " GM Denvera menja franšizu FOTO

Generalni menadžer Denver Nagetsa Arturas Karnišovas ostavio je odličan utisak u pregovorima sa Čikago Bulsima,

Pre nekoliko dana pojavilo se interesovanje "bikova" da angažuju čoveka koji je najzaslužniji što je Nikola Jokić završio u Koloradu.

Obavljeni su prvi razgovori i Karnišovas je ostavio snažan utisak na potencijalno buduće poslodavce.

To jasno ukazuje da je dogovor veoma blizu. Informaciju je objavio dobro informisani novinar ESPN-a Adrijan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vojnarovski putem Tvitera.

"GM Arturas Karnišovas ostavio je snažan utisak na Bulse u pregovorima franšize za novog izvršnog direktora, kažu izvori ESPN-a. Ti razgovori su u toku", objavio je Vojnarovski.

Karnišovas je do sada u funkcionerskoj karijeri radio u Hjuston Roketsima i Njujork Niksima, a uz Tima Konelija se smatra najzaslužnijim za stvaranje plej-of ekipe kakva je danas Denver.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.