Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020, 16:33

Veliki su Bavaraci: Nova tranša pomoći nemačkom fudbalu

Uplate Bajerna sele na račun FS Bavarske, 18 četvrtoligaša i još 35 niželigaša. I to je tek početak

U teškim vremenima prepoznaju se prijatelji. Ali i junaci. Kada je najgore, najcrnje, kada je najpotrebnije oni su tu, bez poziva upomoć.

A najveći prijatelj, junak nemačkog fudbala u ovoj krizi sa pandemijom je Bajern. Ponos nacije, gigant kakvih je malo na svetu jedan je od malo klubova iz Top 5 liga koji stoje na stabilnom i realnim finansijskom fundamentu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Zahvaljujući tome sposoban je da bez problema savlada krizu, izbegne smanjenje plata i otpuštanja, a onda da pomogne. Tako je pre nedelju dana klub iz Minhena uplatio 100.000 FS Bavarske i po 20.00 evra za 18 klubova iz četvrte lige (ukupno 360.000).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ove sedmice 350.000 evra ide na račune 35 ekipa iz najnižih liga gde će svako dobtii po 10.000. No ni to nije kraj jer u Bajernovoom budžetu za pomoć nemačkom fudbalu u prevazilaženju krize nastale pandemijom čuči i čeka još 20 miliona evra.

Veliki klub.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.