Veliki problemi za Krstajića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki problemi za Krstajića

Mladen Krstajić je saopštio novinarima da će Nemanja Matić propustiti obe predstojeće utakmice, Aleksandar Kolarov "samo" Nemačku, dok su probleme sa povredama prijavili i Filip Kostić, Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović, odnosno "problematičan" je i Ljubomir Fejsa.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da veliki broj igrača ima problema sa povredama, što dodatno otežava posao pred duele sa Nemačkom i Portugalijom.

- Kolarov >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neće nastupiti protiv Nemačke, Matić neće biti spreman uopšte. Nije u najboljem stanju, to je hendikep za nas. Fejsa je takođe problematičan, on će nas sačekati u Lisabonu. Tadić ima problema sa primicačem, Kostić se žali na povredu zadnje lože i primicača, Mitrović par nedelja vuče povredu. Tako je, kako je, ostajemo na 21 igrača. Ima još sitnih povreda. To je sastavni deo i možda i normalno u ovom momentu. Nema kukanja, imamo momke koji će dati maksimum - rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srpski fudbaleri će prvo igrati prijateljsku utakmicu sa Nemačkom, a potom će se sastati sa Portugalijom na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Utakmica protiv Nemačke igraće se 20. marta u Volfsburgu, dok je duel u Lisabonu zakazan pet dana kasnije.

@fss Krstajic #Kolarov pic.twitter.com/IxmMOQwRpp— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 18. март 2019.

Počeli smo pripreme za DFB_Team SelecaoPortugal. #SrcemSvim #Orlovi #EURO2020 #FSS pic.twitter.com/M5Lo9GbKzM— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (FSSrbije) March 18, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Reprezentacija desetkovana otišla u Nemačku (FOTO/VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2019, 10:35

Zbog povreda na prijateljski meč s četvorostrukim svetskim prvakom nisu pošli Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Filip Kostić i Ljubomir Fejsa...Okosnica državnog tima ostaće u Staroj Pazovi da radi po posebnom programu. Od stanja u sledećim danima videće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.