Veliki preokret FMP-a, Zagrepčani nemoćni u finišu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki preokret FMP-a, Zagrepčani nemoćni u finišu!

Zanimljiva borba u Železniku.

Večerašnji proram u 14. kolu ABA lige završen je utakmicom između FMP-a i Cibone u Železniku.

Domaćin je slavio sa 88:79 i tako se izdvojio na četvrtom mestu na tabeli sa učinkom od devet pobeda i pet poraza, ali do ovog trijumfa nije došao nimalo lako.

Cibona je pružila odličan otpor, tokom treće četvrtine imala je i petnaest poena prednosti, ali onda ''Panteri'' konačno počinju da igraju kako znaju i njihov kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je brzo došao do izražaja.

Usledio je veliki preokret FMP-a, serija 39:9 i od 37:52, došlo se do 76:61 u korist domaćina. Posle toga sve je bilo mnogo lakše za tim Vlade Jovanovića.

Aleksa Radanov sa 20 i Duop Rit sa 19 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a kod Zagrepčana Matic Rebec 19 i Roko Badžim sa 15 poena.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.