Veliki preokret Bohuma

Izvor: B92, 18.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki preokret Bohuma



Bohum je uspeo da se vrati iz početnog šoka od 0:2 i da savlada Ajntraht iz Frankfurta koji je meč završio sa desetoricom igrača rezultatom 4:3. Pobeda je pomerila Bohum iz zone ispadanja, dok je Frankfurt ostao na desetom mestu.

Ajtraht je poveo već u 45 sekundi golom iz slobodnog udarca Alberta Strajta, a isti igrač je četiri minuta kasnije odlično iskoristio dodavanje Aleksandera Majera. Posle uvodnog šoka, mnogi navijači su se već posle samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet odigranih minuta uputili prema izlazima stadiona.

Ipak usledio je dramatični preokret koji je inicirao Zvjezdan Misimović golom iz penala u 29. minutu. Prethodno je Aleksander Vasoski zaradio crveni karton zato što je pred golom Ajntrahta oborio Teofanisa Gekasa.

Marsel Maltric je izjednačio u 33, a tri minuta kasnije Hajko Bučer je doneo prednost Bohumu i radost lojalnim navijačima, koji su ostali na tribinama.

Bohum je dao i četvrti gol posle sjajne solo akcije Gekasa, a konačan rezultat postavio je Joanis Amanatidis u 56. minutu.

"Igrali smo arogantno i ne dovoljno agresivno posle vođstva od 2:0. Nivo kvaliteta naših igrača jednostavno nije dovoljno dobar za Bundesligu", rekao je trener Ajntrahta Fridhelm Funkel.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.