Veliki povratak i druga šansa za Naingolana?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 21:51

Veliki povratak i druga šansa za Naingolana?

Neočekivani rasplet?

Rađa Naingolan će dobiti drugu šansu u Interu!

Jasno je da Kaljari nema novca da ga otkupi, pozajmica ističe 30. juna i onda se Belgijanac vraća u Inter. To je potvrdio i direktor Kaljarija, Marselo Ćarli.

"Dolazak Naingolana svakako je bio van svih naših planova i nema smisla pričati o tome da li će biti deo Kaljarija i naredne sezone. Rađa ima još dve godine ugovora sa Interom, i ništa nije do nas", rekao je direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kaljarija.

Zanimljivo, italijanski mediji sada pišu da je Konte sada spreman da mu pruži drugu šansu, nakon što ga je prošlog leta momentalno otpisao sa Maurom Ikardijem.

U tom slučaju, jasno je da bi Arturo Vidal bio suvišan, no, sve je ovo na dugačkom štapu i čekamo prvo Naingolanov povratak, mada je i on više puta govorio da mu je lepo na Sardiniji...

Podsetimo, Naingolan je u Inter stigao kao deo trampe za Zaniola i Santona + 24 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.