Veliki peh za Bulse pred nastavak doigravanja!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki peh za Bulse pred nastavak doigravanja!

Čikago Bulsi su ispisali istoriju plej-ofa, kako su kao osmoplasirani tim Istoka poveli sa 2:0 u dueli sa prvoplasiranim.

Bulsi su odigrali dve fantastične utakmice u "TD Gardenu", u prvoj ih je nosio Džimi Batler, dok je u drugoj možda i igrač utakmice bio Režon Rondo.

Nekadašnji plej Kelta je upisao skoro tripl-dabl u drugom meču u Masačusetsu, postigao je 11 poena, dodao 14 asistencija i devet skokova, kao i pet ukradenih lopti.

Podsetio je na najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dane, iako nije imao baš blitavu sezonu u dresu Bulsa, ali bi sada mogao napravi veliki problem franšizi iz Čikaga.

Naime, Rondo je doživeo frakturu palca desne šake, neće mu biti potrebna operacija, ali nije poznato kada će moći da zaigra.

Propustiće prvi meč u Čikagu, verovatno i drugi, a umesto njega će u startoj postavi Bulsa zaigrati Džerijan Grent, dok bi otpisani Majkl Karter-Vilijams mogao da dobije minute sa klupe.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bulsi oslabljeni u plej-of, Rondo polomio palac

Izvor: B92, 21.Apr.2017

Plejmejker Čikago Bulsa Ražon Rondo polomio je palac u duelu protiv bivšeg kluba Boston Seltiksa, zbog čega će najverovatnije propustiti čitav plej-of...Iz kluba je stigla potvrda da operacija neće biti potrebna, ali je neizvesno koliko će Amerikanac odsustvovati sa terena...Rondo ima prosek...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.