Veliki klubovi slično razmišljaju, ko je Napolijev dragulj od 100 miliona evra?

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki klubovi slično razmišljaju, ko je Napolijev dragulj od 100 miliona evra?

De Laurentis bi ponovo mogao da zaradi ogroman novac.

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis je neko sa kim baš i nije najbolje pregovarati.

Ukoliko uopšte odluči na tako nešto jer poznato je da je Juventus morao da se "isprsi" kako bi dobio Gonzala Iguaina za 90 miliona evra koliko je iznosila njegova otkupna klauzula.

Sada bi Napolitanci ponovo mogli da zarade ogroman novac ukoliko se neko odluči da aktivira klauzulu za defanzivca Kalidua Kulibalija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vrednosti od 100 miliona evra!

Korijere delo Sport tvrdi da su Real, Barselona, Pari Sen Žermen, Bajern Minhen, Mančester junajted i Mančester siti spremni da popune ček na ime njegovog obeštećenja.

Kulibali već nekoliko godina unazad važi za jednog od najboljih štopera na Starom kontinentu, pored fizičke dominacije veoma je taktički obučen, pa su ga evropski velikani lako primetili.

Sada još samo da izbegnu pregovore sa Laurentisom jer Italijan ovu priliku neće propustiti, a nije ni jedini koji bi mogao da popuni kasu ekipe sa San Paola...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hteo je da se vrati, Juventus neće probleme

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 11:06

Juve vrlo jasan kada su spekulacije o povratku "Ratnika" u pitanju....Barselona želi da se oslobodi Vidala, ponuđen je Juventusu, Katalonci su spremni da ga daju za sitan novac, kako bi se oslobodili njegove velike plate...Ali, iako je "kralj Artur" igrao sjajno za Juve, osvojio četiri titule, stigao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.