Veliki izazov, ali nemamo od čega da strepimo

Izvor: Beta, 09.Sep.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki izazov, ali nemamo od čega da strepimo

MADRID, 9. septembra 2014. (Beta) - Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević rekao je da je pred njegovim košarkašima veliki izazov, ali da nemaju od čega da strepe u sredu u četvrtfinalu Svetskog prvenstva protiv Brazila.

"Imamo veliki izazov, ali nemamo od čega da strepimo. Poštujemo svakog protivnika, a ne plašimo se nikoga. Pokušaćemo da pružimo našu najbolju partiju", rekao je Djordjević >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << novinarima u Madridu.

Djordjević je istakao da je Brazil izvanredan protivnik, koji je svoju snagu pokazao u grupnoj fazi takmičenja u Španiji.

"Ovo već dugo ponavljam, istakli su da dolaze po medalju, jaki su na svim pozicijama, imaju NBA igrače. Igraju na izuzetnom fizičkom i atletskom nivou. Odlično su trenirani od strane Manjana koji je tu već tri godine", kazao je selektor "orlova".

Srbija je na šampionatu u Španiji već izgubila od Brazila sa 81:73, a Djordjević je istakao da se nada da će četvrtfinalna utakmica biti drugačija od one u grupnoj fazi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.