Veliki hendikep za Milojevića pred derbi, na Partizan bez defanzivca!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki hendikep za Milojevića pred derbi, na Partizan bez defanzivca!

Bio je jedan od najboljih aktera na prethodnom Večitom derbiju, sada će morati da ga propusti.

Crvena zvezda je nakon remija uspela da se plasira u finale Kupa Srbije pošto je u Lučanima odigrala nerešeno bez pogodaka.

U finalu ćemo gledati još jedan Večiti derbi u kojem će Vladan Milojević imati hendikep u sastavljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima.

Štoper "Crveno-belih" Srđan Babić zaradio je žuti karton u Lučanima i zbog toga neće moći da nastupi u finalu Kupa.

On je prethodni dobio u oktobru prošle godine protiv Dinama iz Vranja, a jedini je bio u opasnosti da dobije suspenziju.

Za mladog reprezentativca Srbije postoji veliko interesovanje brojnih evropskih klubova, o tome više možete da saznate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mega u finalu juniorske Evrolige, čeka se Zvezda!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2019

Srpski timovi briljiraju u Evroligi...ANGT turnir, odnosno završni turnir juniorske Evrolige, privodi se kraju, a već imamo prvog finalistu...Mega je uspela da se plasira u finale pošto je danas savladala Bajern sa 87:74, a pomogao je i Makabi koji je slavio protiv Žalgirisa...Čeka se drugi finalista...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.