Veliki Velja Stjepanović izduplirao titulu prvaka Evrope (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Velja Stjepanović izduplirao titulu prvaka Evrope (VIDEO)

Nakon što je pre dva dana postao prvak Evrope u disciplini 400 metara kraul srpski plivač Velimir Stjepanović danas je uradio isto na takmičenju u Berlinu na dvostruko kraćoj deonici savladavši velike asove svetskog plivanja poput Pola Bidermana i Janika Anjela.

Velja je od pčetka do kraja trke bio na čelu i imao je prednost u odnosu na najveće konkurente, ali se u poslednjih 50 metara vodila velika borba između njega i Bidermana, smenjivali su se u vođstvu, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Stjepanović u cilj ušao sa dve stotinek boljim vremenom (1:45,78) od Nemca, što je ujedno i novi nacionalni rekord. Bronzana medalja pripala je Francuzu Anjelu koji je kasnio 87 stotinki.

Stjepanović se tako sa dve zlatne medalje na Evropskom prvenstvu izjednačio da Miloradom Čavićem koji ima isti učinak s tim da je pred Veljom velika budućnost i od njega možemo mnogo da očekujemo na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

One vole Crvenu zvezdu, navijači Zvezde vole njih da… gledaju (VIDEO)


Di Marija i još 1287 igrača stižu u Bastiju


Pratiš li plivanje…





Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Veliki Velja Stjepanović izduplirao titulu prvaka Evrope

Izvor: BKTV News, 20.Avg.2014

Nakon što je pre dva dana postao prvak Evrope u disciplini srpski plivač Velimir Stjepanović danas je uradio isto na takmičenju u Berlinu na dvostruko kraćoj deonici savladavši velike asove svetskog plivanja poput Pola Bidermana i Janika Anjela.. . Velja je od pčetka do kraja trke bio na čelu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.