Veliki Gronkovski se povukao iz američkog fudbala

Izvor: B92, 25.Mar.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Gronkovski se povukao iz američkog fudbala

Rob Gronkovski, jedan od najboljih "tajt endova" u svojoj generaciji, odlučio je da se povuče iz profesionalnog bavljenja američkim fudbalom.

Popularni "Gronk" biće zapamćen kao veliki NFL igrač, pošto je u karijeri osvojio tri Super Boula, pet puta je bio "Pro Boul", a četiri puta u prvom timu "All-Pro".

Tokom karijere imao je i problema sa povredama, pa je tako sa 29 godina odlučio da se povuče.

"Sve je krenulo kada sam imao 20 godina i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su mi se snovi ispunili na NFL draftu. Sada sam ovde, za nekoliko meseci punim 30 godina i ovo je najveća odluka u mojoj karijeri. Danas se povlačim iz fudbala", napisao je Gronkovski na Instagram profilu.

Na NFL draftu izabran je kao 42. pik druge runde i celu karijeru proveo je u Nju Ingland Petriotsima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kraj velike NFL karijere - vreme je za Holivud!

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019

Ostaće upamćen kao šampion, šoumen i jedan od najvećih koji su se bavili tim sportom...Foto: Guliver/Getty images/Mike Ehrmann..Tom Brejdi (41) je već decenijama "prvo lice" NFL-a i šampionske dinastije Nju Ingland Petroitsa, a u prethodnih devet godina uz sebe je imao igrača koji je svojim igračkim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.