Velika svađa u Rimu, Toti, Sabatini, Monći... Palotin niz se nastavlja

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 22:40

Velika svađa u Rimu, Toti, Sabatini, Monći... Palotin niz se nastavlja

Roma uskoro bez jednog od glavnih ljudi.

Američki milijarder je krajem maja odbio ponudu da proda Romu, biznismen italijanskog porekla je zahtevao više novca.

Rimljani su bili favoriti za dovođenje Pedra, Špancu ističe ugovor po kraju sezone sa Čelsijem. Delovalo je da je sve dogovoreno i da će nekadašnji prvotimac Barselone poneti dres sa "Olimpika".

Ipak Palota je zaustavio Đanluku Petrakija, sportskog direktora Rome, da reaguje na tržištu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << opravdanjem da su prodaje prioritetnije. Prema pisanju italijanskih medija ovo je dovelo do velike svađe između dve strane, već se pominje i otkaz za Petrakija koji je došao početkom sezone iz Torina.

Zbog neslaganja sa politikom kluba, to jest Palotom, ceh su platili već Toti, Sabatini i Monći. Izgleda da će se sve srušiti na trenutnog sportskog direktora koji je samo hteo da bude brži od konkurencije po pitanju dovođenja Pedra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.