Velika pobeda Mornara, Zvezda na Igokeu u plej-ofu

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 19:59

Velika pobeda Mornara, Zvezda na Igokeu u plej-ofu

Poznati parovi plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda – Igokea i Budućnost – Mornar.

Znalo se i pre današnjih mečeva da je Zvezda sigurno prva, da je Budućnost druga, kao i da je Igokea već obezbedila prolazak dalje.

Ipak, Mornar je igrao upravo sa Igokeom i pobedio sa 88:79, pa je tako ušao u doigravanja jadranske lige sa treće pozicije i ide na Budućnost u polufinalu.

Do pobede u Laktašima, Mornar je vodio Derek Nidam sa 18 poena, dok je 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upisao Smit, a 13 Vranješ.

U suprotnom taboru, 20 poena je imao Jovanović, 15 Fundić, a 14 Ilić.

Košarkaši Cedevita Olimpije su pobedili Megu sa 85:79, ali ipak ostali bez plasmana u plej-of ABA lige, pošto im je bila potrena pobeda Igokee nad Mornarom.

Cedevita Olimpija je dugo bila favorit da prođe dalje ispred Mornara, ali su Barani pobedama protiv Budućnosti i sada Igokee iskoristili loš period Zmajčeka i prošli u doigravanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNATI SVI PAROVI PLEJ-OFA ABA LIGE: Zvezda protiv Igokee, Budućnost na Mornar

Izvor: Kurir, 27.Apr.2021

Košarkaši Mornara plasirali su se večeras u plej-of ABA lige, pošto su u poslednjem kolu regularnog dela pobedili Igokeu sa 88:79 (24:22, 27:16, 20:27, 17:14).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.