Velika pobeda Lajovića - savladan Dimitrov

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika pobeda Lajovića - savladan Dimitrov

Već u prvom meču osmine finala u Pekingu Dušan Lajović je napravio iznenađenje. Srpski teniser savladao je osmog tenisera sveta Grigora Dimitrova sa 6:4, 2:6, 6:4.

Bugarin je odigrao još jedan meč sa mnogo uspona i padova, što je Srbin odlično koristio. Agresivno je igrao Lajović, napadao je svaki udarac rivala, pa se na kraju radovao velikoj pobedi.

Bila je to druga  pobeda koju je Lajović ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nad top 10 igračima, pošto je u maju u Madridu savladao Huana Martina del Potra.

Već u prvom gemu meča srpski teniser napravio je brejk, što mu je bilo dovoljno da osvoji prvi set.

U nastavku je Bugarin podigao nivo igre, dok se Lajović opustio. Znatno veća borba se vodila nego u uvodnom setu, ali je iskustvo bilo na strani Dimitrova koji se izborio za odlučujući set.

Ipak, strpljiviji je bio Srbin kad je trebalo. Poveo je uz brejk sa 3:1 u trećem setu. Iako je treći nosilac uspeo da preokrene na 3:4, uozbiljio se Lajović, pa je sigurnom igrom došao do naredna tri gema i pobede.

Srpski teniser se u glavnom žrebu našao posle dve pobede u kvalifikacijama, a u četvrtfinalu će mu rival biti bolji iz duela Edmund - Beretini.

Dimitrov fails to cover his line and @Dutzee earns himself another break point.

Lajovic leads Dimitrov 6-4, 2-6, 3-2 @ChinaOpen

Watch live on Tennis Channel Plus→ https://t.co/yAD7oW2S77pic.twitter.com/sqHEpcV7uy

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.