Velika makljaža Galate i Fenera (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Nov.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika makljaža Galate i Fenera (VIDEO)

Istanbulski derbi obeležila tuča igrača i članova stručnih štabova po završetku utakmice, koja je okončana bez pobednika.

Veliki turski derbi između Galatasaraja i Fenerbahčea završen je "miroljubivo" – 2:2.

Ali, samo je rezultat bio takav, sve ostalo delovalo je previše naelektrisano, da bi do "kratkog spoja" došlo pošto je sudija označio kraj istanbulskog derbija.

Ovaj put nisu se potukli navijači, koji su inače poznati kao vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << temperamentni i ratoborni, već igrači i članovi stručnih štabova.

RUN @Fenerbahce RUN pic.twitter.com/IgmRYBdhOE

— UNI Old Boys (@uAUNIOldBoys) 02. новембар 2018.

Prema informacijama koje dolaze iz Turske, tuča je izbila po završetku sedmog minuta sudijske nadoknade, a u njoj je učestvovalo, kako se navodi, tridesetak osoba i zvaničnih lica Galate i Fenera.

Sudija je na kraju pokazao tri crvene kartona, a dobili su ih najratoborniji – Badu Ndijae iz Galatasaraja i Roberto Saldado i Žailson iz Fenerbahčea.

Domaćin je poveo preko Rajana Donka u 31. minutu, a Martin Lines je u 49. povisio na 2:0. Ipak, Fener je do kraja izjednačio jer je prvo u 66. minutu Matije Valbuena iz penala smanjio na 1:2 i to pošto je sudija prethodno pogledao VAR snimak, a šest minuta kasnije Žailson postavio konačnih 2:2.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Velika tuča Fenera i Galate (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2018

Istanbulski derbi obeležila tuča igrača i članova stručnih štabova po završetku utakmice...Veliki turski derbi između Galatasaraja i Fenerbahčea završen je "miroljubivo" - 2:2...Ali, samo je rezultat bio takav, sve ostalo delovalo je previše naelektrisano, da bi do "kratkog spoja" došlo pošto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.