Velika čistka na Emirejtsu - niko ne želi najplaćenijeg, Arsenal ispunjava Artetinu želju?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 10:10

Velika čistka na Emirejtsu - niko ne želi najplaćenijeg, Arsenal ispunjava Artetinu želju?

"Tobdžije" bi naredne sezone mogle da izgledaju sasvim drugačije.

Mikela Artetu čeka pakleni posao ovog leta.

Dobio je Španac priliku da skroji tim po svojoj meri, prethodna zima nije bila dovoljna, pa se očekuju velike promene u Arsenalu pre početka nove sezone.

Na izlaznim vratima nalazi se Mateo Guenduzi koji je u sukobu sa trenerom "tobdžija", sve je bilo jasno posle ispada Francuza na mini-pripremama u Dubaiju, pa će Arsenal potražiti priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da zaradi na njemu.

U kontekstu odlazaka spominje se i Lukas Toreira, dok se u ovom trenutku teško može predvideti sudbina najplaćenijeg fudbalera u Londonu Mesuta Ozila.

Mustafi, Holding, Elneni, Mhitarijan, čak i Lakazet i Mejtland Nejls neki su od igrača koji bi mogli da napuste Emirejts.

Što se dolazaka tiče, prvo kapitalno pojačanje stići će iz Čelsija pošto je Vilijanu istekao ugovor.

Trio iz Barselone Dembele, Rakitić i Kutinjo je velika želja "tobdžija", mada najviše šansi za dolazak ima Brazilac koji bi prvo stigao kao pozajmljen igrač.

Još uvek se radi na dolasku Tomasa Partija na Artetin zahtev, navijači priželjkuju Dajoa Upamekana koji bi trebalo da pojača odbranu, najslabiji deo tima, a Vilfrid Zaha je trenutno van domašaja sve dok Kristal Palas ne smanji svoje zahteve.

Arsenal bi trebalo da na raspolaganju ima budžet za transfere od čak 120 miliona evra, pa bi uz određene prodaje "tobdžije" mogle da potroše i mnogo više od toga.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.