Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 18:24

Velika čast za Đorđa Despotovića: Dobio „pištolj“ od protivničkih navijača

Uz zahvalnicu na srpskom jeziku

Na adresu Đorđa Despotovića je stigao neobičan poklon. Slatkiš u obliku pištolja uz zahvalnicu na srpskom jeziku.

Poklon srpskom napadaču koji igra za Rubin iz Kazanja su poslali navijači Arsenala uz Tule za koji nikad nije igrao ali im se urezao u srcima.

O čemu se radi?

U poslednjem kolu prošle sezone, Despotović je u 90. minutu postigao gol za konačnih 1:1 protiv Rotora. Iako taj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gol nije i bod nisu mnogo značili njegovom Rubinu jer je Evropa već bila obezbeđena, mnogo su značili Arsenalu iz Tule. Taj gol je Arsenalu doneo opstanak u ligi u poslednjem minutu i izbacio Rotor.

Navijači kluba iz Tule mu to nisu zaboravili pa su mu poslali kolač u obliku pištolja koji aludira na njegove nišanske kvalitet. , na ćirilici.

“Đorđe Despotović, heroj Tule i spasitelj Arsenala, zbog zadržavanja našeg tima u Ruskoj Premijer ligi. Od zahvalnih navijača Arsenal Tula”, pisalo je na zahvalnici.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ŠOKIRAO SE KADA JE VIDEO OVO: Na adresu srpskog napadača stigao neobičan poklon – otvorio je paket i ugledao pištolj! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2021

Đorđe Despotović dobio je neobičan poklon, uz zahvalnicu na srpskom jeziku. U poslednjem kolu protekle sezone, srpski napadač je u zadnjem minutu utakmice postigao izjednačujući pogodak za konačnih 1:1 protiv Rotora. Navijačima Rubina ovaj bod nije posebno značio, s ozbirom da je Evropa već...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.