Velika, ali da li će biti i Pirova pobeda Real Madrida?! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika, ali da li će biti i Pirova pobeda Real Madrida?! (video)

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Rajo Valjekano nakon velikog preokreta rezultatom 3:2 (1:2), ali bi loša vest za Zinedina Zidana mogla da bude povreda Karima Benzeme.

Heroj u pobedi Reala bio je dvostruki strelac Geret Bejl, dok je treći postigao Lukas Vaskez koji je u finišu prvog dela igre zamenio povređenog Karima Benzemu koji se po izlasku sa terena uhvatio za list.

Tim Paka Hemeza je odlično otvorio utakmicu i do 15. minuta imao dva gola prednosti. Najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u sedmom minutu Bebe odlično prošao Danila i pronašao Ibarba koji je sa pet metara matirao Navasa.

U 14. minutu, nakon kornera, Varan je loše intervenisao, a lopta je pala pravo na nogu Mikuu, koji lako pogađa mrežu za velikih 2:0.

Real je očekivano krenuo u ofanzivu, bio sve opasniji po gol domaćina, a u 35. minutu, Bejl je kornera Tonija Krosa glavom pogodio za 1:2.

U finišu prvog poluvremena, Zidan je bio primoran da iz igre izvede Karima Benzemu zbog povrede, a zamenio ga je Lukas Vaskez.

Upravo je omaleni krilni napadač u 52. minutu glavom na centaršut Danila postigao prelep gol za 2:2.

Real je od tog trenutka bio jedini tim na terenu, gosti su stvarali prilike, najopasniji je bio Geret Bejl koji je u nekoliko navrata prolazio i stvorio nekoliko prilika, ali su neprecizni bili Hese i Lukas.

Ipak, u 81. minutu, Velšanin je kaznio očajnu igru odbrane Raja, stuštio se ka golu, štoper i golman su zaspali, a Bejl pogodio dalji ugao za veliki preokret.

Domaći nisu imali snage da dođu do novog gola i velikog boda u borbi za opstanak pa je Real Madrid makar privremeno preuzeo vrh tabele, pošto Barselona i Atletiko Madrid svoje mečeve tek igraju u subotu u večernjim satima.

Golove sa Valjekasa pogledajte OVDE.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.