Veličković ide u Trabzon

Izvor: Beta, 19.Jun.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković ide u Trabzon

BEOGRAD, 19. juna 2014. (Beta) - Košarkaš beogradske Mega Vizure Novica Veličković postigao je dogovor s turskim klubom Trabzonom o uslovima jednogodišnjeg ugovora, preneli su u četvrtak turski mediji.

Uprava i Veličković su postigli dogovor oko jednogodišnjeg ugovora. U klub je došao i Amerikanac Šon Maršal, a ugovor je produžio trener Hakan Demir, preneo je sajt Bursa danas.

Trabzon će sledeće sezone igrati u Evročelendž kupu.

Veličković je ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sezone igrao za Bamberg i Mega Vizuru. U Košarkaškoj ligi Srbije odigrao je 15 utakmica i prosečno po meču postizao 16,1 poena, imao 8,3 skokova i 3,2 asistencije.

On je u karijeri igrao još za Partizan i Real Madrid.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Novica Veličković u Trabzonu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jun.2014

Košarkaš beogradske Mega Vizure Novica Veličković postigao je dogovor sa Trabzonom o uslovima jednogodišnjeg ugovora, preneli su turski mediji.. (FOTO: AP). Uprava i Veličković su postigli dogovor oko jednogodišnjeg ugovora, u klub je došao i Amerikanac Šon Maršal, a ugovor je produžio trener...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.