Veličković: Dovoljno sam dobar igrač za Real

Izvor: Blic, 13.Jul.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković: Dovoljno sam dobar igrač za Real

Srpski reprezentativac Novica Veličković nedavno je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Real Madridom, što je bila potvrda da ga novi trener Madriđana Pablo Laso želi u prvom timu.

Veličković je imao velikih problema da se ustali u prvoj postavi "kraljevskog kluba”, iako je u prestonicu Španije stigao kao izričita želja tadašnjeg trenera Etorea Mesine.

"Znam da nisam bio na najvišem nivou i sada želim da to promenim. Znam da imam kvalitet da igram >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za Real i nadam se da ću to pokazati”, rekao je Veličković španskim novinarima na pripremama reprezentacije u Rotenburgu.

"Novica ubica” kako su ga navijači u Srbiji prozvali kaže da je dogovor sa Realom lako postignut.

"Lako smo se dogovorili jer sam želeo da ostanem. Sviđa mi se klub, grad, imam dosta prijatelja tamo i drago mi je da ću ostati još dve godine”.

Navijači madridskog kluba sigurno sada očekuju da vide starog Novicu.

"Svi znaju da košarku igram srcem i maksimalnom snagom. Sa ovim kvalitetnim timom koji imamo mislim da možemo osvojiti trofeje. Gladni smo pehara i želimo da odemo korak više nego prošle godine na svim frontovima”.

Dobra komunikacija sa prvim trenerom ekipe ključ je uspeha.

"Imam sjajnu saradnju sa novim trenerom koji mi je jasno rekao da ću igrati "četvorku”, a meni otvorena komunikacija sa trenerom puno znači”, zaključio je Veličković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.