Veličković: Bili smo bolji tim od Barse

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković: Bili smo bolji tim od Barse

Novica Veličković je bio jedan od najzaslužnijih za odličan start Reala u duelu sa Barselonom. Na kraju je njegov tim ipak izgubio, a srpski reprezentativac je lako pronašao razloge neuspeha.
Barsa je veoma jaka i igra svih 40 minuta. Ne možemo da pričamo o 37 ili 38 minuta u kojima smo mi imali prednost. Mislim ipak da smo bili bolji od njih u ovom meču. Igrali su pred svojom publikom, teško ih je u takvom ambijentu savladati. Nismo imali sreće, dva-tri šuta u završnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nismo ubacili i rasplet je bio loš po nas – istakao je Veličković.
Prva pozicija pred doigravanje je izgubljena, koliko to može da znači u završnici šampionata?
Nema to nikakve veze, biće teško uopšte doći do finala i eventualnog novog susreta sa Barselonom. Nije toliko bitan faktor domaćeg terena. Imamo 12 igrača koji su podjedanko dobri i to je naša najveća prednost.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.