Veličković: Bernabeu – neverovatan osećaj

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković: Bernabeu – neverovatan osećaj

Navijači su čekali punih 19 godina čekao da se u Madrid vrati Kup Kralja. A, kada su to konačno dočekali, znali su kako i to da proslave.
Pored standardne proslave, igrači i stručni štab su imali čast da ih pozdravi 77 hiljada gledalaca na stadionu Santijago Bernabeu, pred početak meča Real – Espanjol.
- Šta da kažem, bilo je to jedinstveno i neprocenjivo iskustvo – iskren je Novica Veličković. – Kada sam izašao na teren i pogledao oko sebe nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mogao da verujem. Sav sam se naježio. Prosto da ne poveruješ kada vidiš koliko ljudi ime i koliko je to grandiozan stadion. A, tek podrška. Stvarno, neverovatno i neponovljivo.
Navijačima očigledno nije teško palo ispadanje iz Evrolige. Sve karte sada su bačena na osvajanje Endesa lige. Kraljevski klub nakon 22. kola nalazi se na drugom mestu, sa pobedom manje od Barselone. Inače, Real je sada već davne 2007. godine poslednji put osvojio domaći šampionat.
- Sve vreme su nam skandirali – šampioni, šampioni. Učinićemo sve da ispunimo njihova očekivanja i donesemo im titulu – istakao je Veličković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.