Veličanstven oproštaj Didijea Drogbe! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličanstven oproštaj Didijea Drogbe! (video)

Pogledajte način na koji je Didije Drogba završio svoju karijeru u Čelsiju!

Čovek je koga ne možete da ne volite, makar i mrzeli Čelsi.

Didije Drogba se povredio u toku meča sa Sanderlendom u 28. minutu u svojoj poslednjoj utakmici za ovaj tim, a kada su igrači Čelsija saznali da će morati da napusti teren, prišli su ka svom današnjem kapitenu i na rukama ga izneli sa terena.

Šampionski gest šampiona Premijer lige, potez kakav čovek kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Didije Drogba apsolutno zaslužuje.

Na stranu da stavimo što je bilo 1:0 u korist Sanderlenda, uopšte to nije uticalo na raspoloženje igrača Žozea Murinja kome je, ipak bilo krivo zbog načina na koji je Didije Drogba završio svoju karijeru u Čelsiju.

Ukupno je odigrao 342 utakmice za Čelsi, postigao je 161 gol, četvrti je strelac u istoriji kluba.

Pogledajte kako je to bilo danas na "Stamford Bridžu", sve ovo je izašlo na odobravanje svih na stadionu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako je Čelsi proslavio titulu

Izvor: B92, 25.Maj.2015, 16:23

Pobednička parada šampiona Engleske Čelsija prošla je ulicama zapadnog Londona uz prsustvo oko 70.000 ljudi, proslavljajući trofeje u Premijer ligi i Liga kupu...Igrači i stručni štab Čelsija na čelu sa menadžerom Žozeom Murinjom prošli su ulicama engleske prestonice u tri otvorena autobusa...Čelsi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.