Vejn Runi divljao pijan, pa uhapšen!

Izvor: Mondo, 07.Jan.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vejn Runi divljao pijan, pa uhapšen!

Fudbaler opet nadrljao zbog alkohola, izgubiće milione?

Fudbaler Vejn Runi uhapšen je u Lizburgu u Virdžiniji, pošto je na aerodromu napravio incident.

Runi je, prema pisanju američkih medija, bio pod dejstvom alkohola kada je napravio incident čiji detalji nisu poznati. Sproveden je u zatvor u Lizburgu, i dobio je prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira i pijanstvo u javnosti.

Interesantno je da se o njegovom hapšenju ništa nije znalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kada se dogodilo, pre skoro tri nedelje, već je objavljeno tek sada kada su dokumenti o hapšenju i prijavi postali javni.

Ovo Runiju nije prvi put da završi iza rešetaka zbog alkohola, pošto mu se to dogodilo i u septembru 2017, kada je vozio pijan. Tada je dobio zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od dve godine.

Vejn (33) je trenutno pod trogodišnjim ugovorom u klubu DC Junajted, a zbog ovog incidenta mogao bi da izgubi milione u sponzorstvima, piše "Si-En-En".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.