Vejga srećan u Saudijskoj Arabiji, ali ne isključuje povratak u Evropu

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 13:18

Vejga srećan u Saudijskoj Arabiji, ali ne isključuje povratak u Evropu

Fudbaler Al Ahlija Španac Gabri Vejga izjavio je da je srećan u Saudijskoj Arabiji, ali je dodao da bi voleo da se jednog dana vrati u Evropu.

Vejga (21) je u letnjem prelaznom roku stigao iz Selte u Al Ahli.

"Razumem da svako ima svoje mišljenje, ali bilo je drugih faktora koji su uticali na odluku. Između svih opcija koje sam imao, smatrao sam da mi ova omogućava najbolji razvoj kao mladom fudbaleru i sazrevanje u ligi koja se brzo razvija", rekao je mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << španski fudbaler.

On nije odbacio mogućnost povratka u Evropu.

"Nikada ne znaš kako se ovakva liga može razviti. Možda će mi jednog dana namera biti i osvajanje titula u Evropi, igranje Lige šampiona, nikada se ne zna. Pre dve godine nisam mogao ni da zamislim da ću biti u Saudijskoj Arabiji i sada sam veoma srećan", dodao je Vejga.

Španski fudbaler je istakao da nije pogrešio u odabiru nove sredine.

"Smatrao sam da je ovaj korak najsigurniji i najbolji za moj lični razvoj, i sada je moj cilj da svakog dana napredujem", rekao je Vejga.

Al Hilal se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Profesionalne lige Saudijske Arabije sa 23 boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.