Vejd: Rondo je najbolji plejmejker

Izvor: MVP.rs, 29.Sep.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vejd: Rondo je najbolji plejmejker

Iskusni košarkaš je pohvalio svog novog saigrača.

Nakon 13 godina provedenih u Majamiju, Dvejn Vejd je okrenuo novu stranicu u svojoj karijeri i vratio se u rodni Čikago, gde će nastupati za Bulse. U novoj ekipi Vejd će biti okružen iskusnim igračima, a jedan od njih je i Režon Rondo, kojeg je popularni Fleš posebno pohvalio.

"Rondo je najbolji plejmejker sa kojim sam imao priliku da igram. Njegove lopte imaju oči i jedva čekam da sezona počne >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << kako bismo zaigrali zajedno", izjavio je Vejd.

Bivši košarkaš Majamija je u karijeri imao priliku da igra sa Džejsonom Vilijamsom, Gerijem Pejtonom, Goranom Dragićem, ali izgleda da mu igranje sa Rondom najviše odgovara. Kako će to izgledati na terenu saznaćemo uskoro, kada počne nova sezona NBA lige.

(foto: Chris Trotman / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.