Večiti u akciji Pošumi Beograd

Izvor: B92, 26.Feb.2013, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti u akciji "Pošumi Beograd"

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana učestvovaće u sredu u zajedničkoj akciji sadnje drvoreda u bloku 61 na Novom Beogradu.

"Sportisti naša dva najtrofejnija košarkaška kluba ujediniće svoje snage na važnom zadatku očuvanja životne sredine i pokušaće ličnim primerom sadnje da motivišu i apeluju na sve građane da se odgovornije ponašaju prema prirodi i doprinesu podizanju svesti javnosti o važnosti očuvanja životne sredine", navodi se u saopštenju gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Domaćin događaja tokom kojeg će biti posađeno 36 stabala kuglastog jasena biće gradski sekretar za zaštitu životne sredine Goran Trivan.

Akcija sađenja drvoreda je deo projekta „Pošumi Beograd“ koja predviđa da se u narednih 20 godina godišnje pošumi 5.000 hektara beogradske teritorije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Zvezde i Partizana pošumljavaju Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2013

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana učestvovaće sutra u akciji gradskog sekretarijata za zaštitu životne sredine "Pošumi Beograd" u bloku 61 na Novom Beogradu...Košarkaši "večitih rivala" posadiće 36 jasena na Novom Beogradu.. .."Sportisti naša dva najtrofejnija košarkaška kluba ujediniće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Večiti pošumljavaju Beograd

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2013

Sa jedne strane Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Žofre Lovernj, sa druge Branko Lazić, Bojan Subotić i Aleksandar Cvetković.. (FOTO: N. Negovanović). Ne jedni protiv drugih, već svi zajedno, u akciji očuvanja životne sredine.. Igrači Partizana i Crvene zvezde u sreduu 13,30 časova...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.