Večiti u Evropi - Žalgirisov skalp za Zvezdin san o TOP 8, Partizan želi pobedu u Trentu!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti u Evropi - Žalgirisov "skalp" za Zvezdin san o TOP 8, Partizan želi pobedu u Trentu!

Jedini problem za ljubitelje košarke u Srbiji bi mogao da predstavlja - termin.

Večeras od 19 časova Crvenu zvezdu i Partizan očekuju veliki evropski izazovi.

Šampion ABA lige će u Beogradu dočekati Žalgiris u okviru 19. kola Evrolige, a raspoloženje u redovima "crveno-belih" je sve bolje.

Zvezda je serijom pobede stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do mesta koje vodi u plejof, a pobeda nad litvanskim gigantom bio bi ogroman korak ka ostvarenju ovog velikog cilja. "Crveno-beli" su već uspeli da trijmufuju u Kaunasu rezultatom 61:59.

Tri dana nakon ovo duela, u Štark Arenu stiže i Alba koja je takođe na začelju Evrolige, pa će to sigurno biti motiv više izabranicima Dragana Šakote da pruže svoj maksimum i približe Zvezdu plejofu.

U isto vreme, košarkaši Partizana gostuju Trentu u drugom kolu TOP 16 faze Evrokupa.

Izabranici Andree Trinkijerija su u naletu forme pošto su savladali najvećeg favorita za osvajanje evropskog trofeja Virtus, a u međuvremenu su slavili i protiv Cedevita Olimpija u dramatičnoj završnici i tako preuzeli čelnu poziciju u ABA ligi.

Trento je poražen od Darušafake u prvom kolu, najveća opasnost stiže od Alesandra Đentilea, pa nas očekuje veoma uzbudljiv meč u Italiji.

Mogu li Večiti do veoma bitnih evropskih pobeda?
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.