„Večiti“ derbi u nedelju od 18 sati

Izvor: RTS, 17.Sep.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Večiti“ derbi u nedelju od 18 sati

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u prvom “večitom” derbiju ove sezone sastaju se u nedelju od 18 sati na stadionu u Humskoj, objavljeno je na sajtu Superlige.
Duel dva najveća srpska kluba, 161. put, odigraće se u okviru devetog kola Superlige Srbije. Obe ekipe će u meč ući posle učešća u prvom kolu Evroskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmičenja.

Crveno-beli u sredu igraju protiv Bajerna u Minhenu u Ligi šampiona, dok dan kasnije Partizan u Humskoj dočekuje AZ Alkmar u Ligi Evrope.
Sudije za derbi će biti naknadno odlučene, dok je već sada jasno da će delegat biti Velibor Novović.
Crvena zvezda je treća sa 18 bodova, četiri više od petoplasiranog Partizana, s tim da imaju dve utakmice manje u odnosu na TSC (18) i Vojvodinu (19).
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan u Ivanjici tri dana posle derbija

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2019

Naporna sedmica za Partizan počinje u četvrtak duelom sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope, završava se u nedelju veče 161. večitim derbijem, a samo tri dana posle susreta sa Crvenom zvezdom crno-beli će opet na teren. Samo, ne u Grošnici protiv Vodojaže, kako je bilo planirano, već u Ivanjici. Iz kancelarije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.