Izvor: Blic, 25.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras će ceo Madrid da strepi

Realu, očigledno, ni titula prvaka Španije nije vratila mir u ekipu. Sve kupovine koje dolaze u poslednji čas govore da se ponovo improvizuje. Real, dakle, opet evrima kupuje mir. S druge strane, Barsa je našla mir ranim pojačanjima, još na početku prelaznog roka doveli su Anrija, Abidala, Turea i Milita. Pitanje je, međutim, da li će uspeti da ga održe, jer za sve zvezde u napadu, za četvoricu veličanstvenih - kako ih zovu, neće istovremeno biti mesta u timu. Ostaje da se vidi kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će reagovati taj jedan fudbaler koji ne bude u prvom timu. Sve su prilike da će se koplja slomiti na najmlađeg. Mesi će izgleda svoju šansu morati da potraži sa klupe.

Zanimljivo će biti videti Atletiko bez Toresa. Iskoristili su utakmicu protiv slabe Vojvodine, koja je uz to igrala sa deset igrača, da kupe navijače. Odlazak Toresa i problemi oko rušenja stadiona već su se zaboravili, u sezonu ulaze sa velikim entuzijazmom. Kao i uvek. Videćemo šta će biti večeras u gradskom derbiju protiv Reala. Obe ekipe ulaze sa ogromnim ambicijama, pokušaće da nađu mir. Da li će uspeti, sumnjam. Osim Barselone, Reala, Sevilje i Atletika, u borbu za vrh mogu se uključe silno pojačana Valensija, Viljareal i Saragosa. Viljareal je na kraju prošle sezone vezao sedam uzastopnih pobeda, a nisu izgubili ni u pripremnom periodu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.