Veče evrogolova i belih kartona, ali protiv crno-bele furije ne pomaže ni Pirlo iz Ahisara (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče evrogolova i belih kartona, ali protiv crno-bele furije ne pomaže ni Pirlo iz Ahisara (VIDEO)

Bešiktaš zabeležio i šestu uzastopnu pobedu u meču u kojem je definitivno imalo šta da se vidi

Da li je vreme za prekid hegemonije Fenerbahčea i Galatasaraja? Ako se po jutru dan poznaje - jeste! Bešiktaš deluje kao zreo tim da uzvrati udarac najvećim rivalima. Već šest godina istanbulski Orlovi čekaju na šampionsku krunu i gledaju kako Galata i Fener slave. Dolaskom Slavena Bilića, izgleda da je Bešiktaš povukao ključni potez. U prošloj sezoni je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << napravljena zdrava osnova tima kojem je letos pridodat fantastični Demba Ba i Bešiktaš je krenuo u borbu za titulu.

Trenutno se crno-beli nalaze na liderskoj poziciji na tabeli sa bodom više od Galate i dva više od Fenera. Bešiktaš je danas upisao i šesti uzastopnu pobedu u prvenstvu što je najbolja serija od početka sezone u Turskoj. Rezultatom 3:1 je savladan Ahisar koji je na početku sezone bio pravo otkrovenje, ali su potom usledili slabiji rezultati.

Bešiktaš je poveo lepim golom glavom Tosuna koji se na iznenađenje mnogih našao u prvoj postavi, pošto je Bilić odlučio da Demba Ba počne meč na klupi jer je Senegalac bio previše opterećen u poslednje vreme. Bešiktaš je duplirao vođstvo stvarno prepelim golom Hosea Sose iz slobodnog udarca. Argentinac je majstorski prebacio živi zid i savio kiflu u mrežu Ahisara.

Ali, ispostaviće se da najbolji potez na meču tek sledi. Ahisarov vezista Bila Kisa kojeg zbog frizure i brade porede sa Andreom Pirlom je pokazao da ume i da šutira kao slavni Italijan. Kisa je zastrašujućim udarcem sa 30 metara psolao neodbranjiv projetkil u mrežu Tolge Zengina. I kada su gosti svim silama jurnuli da pokušaju da izjednače, brzonogi vezista Gokan Tore posle solo akcije i moćnog udarca u bliži ugao u četvrtom minutu nadoknade rešio sve dileme i stavio tačku na pitanje pobednika.



Posebno zanimljiv detalj sa meča je bio kada je sudija Abaj hteo da pokaže gostujućem vezisti Didijeu Zokori žuti kartton, ali mu je zapravo pokazao - beli karton!?

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.