Već viđeno ovog leta: Iz Cedevite u Cibonu

Izvor: Mondo, 18.Sep.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već viđeno ovog leta: Iz Cedevite u Cibonu

Posle Nika Slavice i Damir Markota se vratio "pod Toranj" iz ekipe gradskog rivala

Foto: MN Press

Cibona "puni" roster za novu sezonu.

Poslednje pojačanje je Damir Markota, iskusni košarkaš, koji je već nastupao za "cibose". On će četvrti put u karijeri zadužiti opremu zagrebačkog kluba, nakon što je poslednji put njihov član bio u sezoni 2014/2015.

Markota "pod Toranj" stiže iz gradskog rivala Cedevite, gde je prošle sezone u proseku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u ABA ligi beležio 6,1 poen, 3,2 skoka i asistenciju po meču.

Košarkaš, koji ima 32 godine, i iskustvo igranja u timovima poput Milvokija u NBA ligi, Spartaka iz Sankt Peterburga, Olimpije, Bešiktaša, Bilbaa, potpisao je dvogodišnji ugovor.

Pre njega ovog leta iz redova Cedevite u Cibonu stigao je još jedan povratnik, Nik Slavica, dok su u suprotnom smeru otišli Domagoj Bošnjak i Andrija Ćorić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Već viđeno ovog leta: Iz Cedevite u Cibonu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2018

Posle Nika Slavice i Damir Markota se vratio "pod Toranj" iz ekipe gradskog rivala...Cibona "puni" roster za novu sezonu...Poslednje pojačanje je Damir Markota, iskusni košarkaš, koji je već nastupao za "cibose". On će četvrti put u karijeri zadužiti opremu zagrebačkog kluba, nakon što je poslednji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.