Već puklo? Ben Arfa trenira SAM, precrtan za Arsenal!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već puklo? Ben Arfa trenira SAM, precrtan za Arsenal!

Temperamentni fudbaler vraća se na staro.

Hatem Ben Arfa izostavljen je na spiska igrača za večerašnji duel između Pari sen Žermena i Arsenala i trenirao je odvojeno od ekipe.

Ben Arfa je u ponedeljak uveče došao na poslednji trening pred duel sa Arsenalom kada mu je rečeno da neće biti u sastavu.

Emerijev pomoćnik Huan Karlos Karsedo je samo poručio Ben Arfi da može da ide kući, jer neće biti u sastavu za današnji meč.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Ne postoji nijedan razlog zbog kog bi Ben Arfa bio precrtan. On nije povređen i nema nikakvih problema sa trenerom'', rekao je neimenovani izvor, a prenosi Goal.com.

Ben Arfa je imao obavezu da danas prepodne odradi sam trening u teretani, a mediji prenose da ovu odluku nije lako prihvatio. Ipak, odlučio je da ostane smiren i da nastavi da se bori i dokaže da ima mesta u ekipi.

PSŽ se nije oglašavao ovim povodom, a u narednim danima će se verovatno saznati šta se tačno desilo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.