Već padaju rekordi: Teo rešetao, Klipersi izgubili (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2017, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već padaju rekordi: Teo rešetao, Klipersi izgubili (VIDEO)

Klipersi su poraženi u svom Stejpls centru od Portlanda sa ubedljivih 134:106, ali navijači domaćeg tima mogli su prvi put uživo da gledaju kapitena reprezentacije Srbije i on im nije ostao dužan.

Teodosić je uz Grifina bio najefikasniji u redovima Klipersa pošto su obojica postigla po 15 poena, a naš košarkaš je do njih došao šutirajući 4/7 za tri poena , 1/5 za dva i 1/2 sa linije za slobodna bacanja uz tri asistencije i dva skoka.

*dislocates finger* >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

*comes back*

*makes three* pic.twitter.com/jiqClSKCxd

Zanimljivo je da je postojala bojazan da Teodosić ranije okonča meč pošto mu je u prvoj deonici dislociran prst na ruci, ali on se vratio na teren i pogađao je bolje nego pre toga.

Anther ne for @MilosTeodosic4. pic.twitter.com/zyANOaUvaY

Da će ovo da bude njegovo šutersko veče Teodosić je najavio još na zagrevanju kada je u serijama ubacivao šuteve iza linije 7,24.

Triples with @MilosTeodosic4. pic.twitter.com/oKMIoNxtJh

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.