Veber vozio sa slomljenim ramenom

Izvor: S media, 07.Dec.2010, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veber vozio sa slomljenim ramenom

Vozač Red Bul rejsinga, Mark Veber, poslednje četiri trke u tek završenom šampionatu Formule 1 vozio je sa slomljenim ramenom.

Australijanac, koji je do poslednje trke bio u konkurenciji za titulu ali je na kraju šampion postao njegov klupski drug Sebastijan Fetel, otkrio je da je povredu zaradio na mountin bajku, neposredno pred Veliku nagradu Japana u oktobru.

F1: Red Bul šampion

VN Japana: Dominacija Red Bula

Fetel se provozao Berlinom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (VIDEO i FOTO)

Veber je odlučio da o tome ne obavesti klupske čelnike a šta se desilo otkrio je u najnovijoj knjizi objavljenoj u Australiji.

Za povredu je znao samo njegov fizioterapeut Rodžer Kliri i glavni lekar FIA Gari Harstajn.

Povreda je uzela svoj danak, pošto je Veber u Japanu izgubio vodeću poziciju u poretku vozača koju nije povratio do kraja sezone. Ipak, Australijanac odbija mogućnost da je povreda kriva za gubitak titule.

Ovo nije prvi udes Vebera na biciklu, pošto je 2008. polomio nogu i rame nakon što ga je udario auto na Tasmaniji tokom dobrotvorne trke.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.