Vazura odavno nije bio ovako ljut! Šta se desilo u poluvremenu?!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 20:46

Vazura odavno nije bio ovako ljut! Šta se desilo u poluvremenu?!

Nisu retke situacije da je Partizan nezadovoljan suđenjem, bilo je i brojnih saopštenja, ali teško je setiti se kada je generalni direktor crno-belih dao ovakvu izjavu posle jedne utakmice.

Kako se i očekivalo, burne su reakcije iz Partizana posle 163. večitog derbija, pre svega zbog dosuđenog kornera za Crvenu zvezdu koji je prethodio i penalu za crveno-bele, a sve se završilo golom Kataija sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bele tačke za konačnih 1:1.

Videli smo i na terenu koliko je trener Partizana Aleksandar Stanojević bio besan na sudiju Novaka Simovića, a posle meča svoj bes nije mogao da sakrije ni generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura.

''Izuzetno sam nezadovoljan zbog načina na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Pre jednaeeterca je dosuđen nepostojeći korner, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku.







Takođe je do 70. minuta prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je takođe bilo očigledno.







Očito je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu'', izjavio je Vazura, a prenosi ''Telegraf''.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vazura: Sudija Simović na poluvremenu primio poziv koji se ne odbija

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2020

"Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu", ljut je posle meča bio generalni direktor Partizana..Bilo je i biće nezadovoljstva suđenjem u Humskoj. Od strane igrača, stručnog štaba i čelnika Partizana, pre svega. Jasno je bilo da bura neće izostati čim je Novak Simović pokazao na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.