Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2020, 18:32

Vatutin: Hteli smo Milutinova i prošlog leta, ali nismo mogli da ga platimo

"Nismo se dogovorili sa Olimpijakosom oko otkupne klauzule"

Predsednik CSKA, Andrej Vatutin, dao je intervju za Sport Ekspresu kom je govorio o brojnim stvarima, sastavljanju tima za narednu sezonu, a dotakao se i Nikole Milutinova.

Pitanje je glasilo: da li je istina da je CSKA želeo Milutinova i prošlog leta?

"Zapravo, bili smo u ozbiljnim pregovorima, ali Milutinov je imao validan ugovor sa Olimpijakosom. Nismo mogli da se dogovorimo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Olimpijakosom oko otkupne klauzule", rekao je Milutinov.

Interesovalo je ruske medije koliko će lopti biti potrebno CSKA kada u timu ima Džejmsa, Klajburna, Šengeliju, Milutinova...

"Znam da novinar i navijači vole da pričaju oko deljenja lopte, posebno kada je Džejms u pitanju, ali verujte mi, svaki od igrača koje ste naveli je profesionalac kojem je cilj da tim pobedi. Siguran sam da će pronaći prirodno razumevanje, a tu će biti važan posao struke. Na kraju krajeva, nismo imali problem sa De Koloom, Rodrigezom, Higinsom i Klajburnom", rekao je Vatutin.

Imao je Vatutin i lepe reči za Igora Kokoškova...

"Naravno, pratimo šta se događa u Evroligi. Da, Fenerbahče se rastao sa Željkom Obradovićem i nekim igračima, ali su zadržali iskusnog generalnog menadžera Mauricija Gerardinija. Tim će voditi izvrsni trener Igor Kokoškov. Ostali su De Kolo i Veseli, došli su jako zanimljivi igrači".

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.