Vaterpolisti Voše gostuju u Budvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Voše gostuju u Budvi

Vaterpolisti Vojvodine obezbedili su učešće u Regionalnoj ligi i sledeće godine, a predstojeća utakmica sa Budvom u gostima biće idealna prilika Novosađanima da provere formu pred završnicu domaćeg prvenstva.

U poslednjem, 22. kolu regionalne lige za vaterpoliste, prvoplasirana Vojvodina igra u subotu od 19 časova sa Budvom u Crnoj Gori, a utakmica nema rezultatski značaj za Novosađane koji su obezbedili učešće u regionalnom takmičenju i sledeće godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Budvani, sa druge strane, mogu do drugog mesta i opstanka u ligi, ukoliko pobede Vojvodinu, a splitski Pošk izgubi od Primorca.

Nakon susreta sa Budvom, Vojvodina igra četvrtfinale domaćeg prvenstva 11.aprila, a protivnik će najverovatnije biti Banjica koja trenutno ima lidersku poziciju u Prvoj A ligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.