Izvor: Blic, 03.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana overili novu titulu

Vaterpolisti Partizana su dva kola pre kraja takmičenja potvrdili odbranu još jedne titule. Crno-beli su u derbiju ubedljivo savladali Vojvodinu sa 17:7 (4:4, 5:0, 4:2, 4:1).

"Lale" su uspele da se nose sa Partizanom u prvoj četvrtini i pokažu da su tim koji može da se donekle suprotstavi najdominantnijoj ekipi u Srbiji. Međutim, šampioni su zaigrali mnogo agresivnije u odbrani u drugoj deonici i već tada su rešili pitanje pobednika, posle čega je za sjajne crno-bele sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo rutina. Najefikasniji je bio Andrija Prlainović sa četiri gola, dok je Rajan Bejli dodao tri. Na drugoj strani Miroslav Ranđić je postigao tri gola.

Partizanu je ovo 22. titula nacionalnog šampiona u istoriji kluba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.