Vaterpolisti Partizana kreću u LŠ, prvi rival OSC

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana kreću u LŠ, prvi rival OSC

Vaterpolisti Partizana sutra započinju nastup u Ligi šampiona utakmicom protiv OSC-a iz Budimpešte na bazenu na Banjici.

Rival crno-belih je prosle sezone trećeplasirana ekipa mađarskog šampionata i sedmoplasirana u Evropi, a ove je u elitno takmičenje došla kroz kvalifikacije u kojima je ostvarila osam ubedljivih pobeda i jedan poraz.

Gro OSC-a predvode mađarski vaterpolisti sa dvojicom srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << reprezentativaca Savom Ranđelovićem i Nemanjom Ubovićem, kao i Crnogorcem Draškom Brguljanom. Sa druge strane, Partizan i ove godine ima najmlađi tim u elitnom takmičenju, a samo 31-godišnji Srđan Aksentijević i 25-godišnji golman Dimitrije Rističević imaju preko 21 godine.

U istoj B grupi Lige šampiona na otvaranju sastaju se Dinamo Moskva - Jug, Hanover - Breša i Barseloneta - Olimpijakos.

Utakmica između Partizana i OSC-a igra se sutra od 17.30.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana kreću u Ligi šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2017

Vaterpolisti Partizana sutra započinju nastup u Ligi šampiona utakmicom protiv OSC-a iz Budimpešte na bazenu na Banjici...Rival crno-belih je prošle sezone trećeplasirana ekipa mađarskog šampionata i sedmoplasirana u Evropi, a ove je u elitno takmičenje došla kroz kvalifikacije u kojima je ostvarila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poraz vaterpolista Partizana na startu LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2017, 08:53

Vaterpolisti Partizana, na startu nove sezone Lige šampiona, poraženi su večeras na bazenu na Banjici u utakmici sa mađarskim OSC sa 11:7 (4:2, 2:2, 1:2, 4:1)...Mlad tim crno-belih nije uspeo da napravi iznenađenje protiv znatno iskusnijeg tima, ali je pružio solidan otpor prošle sezone sedmom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.